Kingston Cardreader / USB microSD Reader (zwart) (FCR-MRB)

Prijs: € 1,95
€ 1,61 ex. btw

Cardreader / USB microSD Reader (zwart) (FCR-MRB)

Artikelnummer: FCR-MRB

Kaartlezer ( microSD )

Specificaties

Identificatie:
Merk: Kingston

Algemene kenmerken:
Kleur (o.m.): Zwart
Ondersteund flashgeheugen
Flashgeheugen is een geheugen dat gegevens zodanig worden opgeslagen dat ze op een later tijdstip weer opgehaald kunnen worden: het behoudt de data als de spanning wordt afgezet. Met een flashgeheugen is het mogelijk om d.m.v. één programmeeractie op verschillende plekken in het geheugen te schrijven of te wissen. Voorbeelden hiervan zijn USB-sticks en MP3-spelers.
: MicroSD
Producttype: Kaartlezer Hi-Speed USB

Flashgeheugen:
Grootte geïnstalleerd: 1 GB
Model: MicroSD

Uitbreiding / aansluiting:
Verbindingen
Dit geeft aan welke verbindingen er mogelijk zijn tussen de geluidskaart en andere hardware.

(Hardware is de verzamelnaam voor alle onderdelen van een computer)
: 1 x Hi-Speed USB - 4-PIN USB type A

Diversen:
Benodigd besturingssysteem
Een besturingssysteem is een verzamelnaam voor softwareprogramma's dat bij het starten van een computer in het geheugen geladen wordt. Dit systeem biedt functionaliteiten aan om andere programma's uit te voeren en kan samenwerken met deze programma’s op de computer. Het besturingssysteem zorgt onder meer ook voor het starten en beëindigen van andere programma's. Doorgaans zal het systeem Windows vereist zijn om het apparaat aan te kunnen sluiten op de computer.
: Microsoft Windows 2000 SP3 of hoger ? Microsoft Windows XP SP1 of hoger ? Apple MacOS X 10.x of hoger ? Microsoft Windows Vista
Conformiteitsnormen
Met conformiteitsnormen wordt bedoeld de eisen waar een produkt aan moet voldoen.

enkele voorbeelden zijn RoHS en EPA Energy Star.

Zo is er bijvoorbeeld een bepaling die RoHS wordt genoemd. Dit staat voor het Engelse Restriction of Hazardous Substances, oftewel Vermindering van Gevaarlijke Stoffen. Deze regeling is bedacht om het gebruik van zes chemische stoffen in de industrie te verminderen. Hieronder vallen cadmium, chromium, kwik, lood, PBB en PBDE.

Energy Star is een onderdeel van EPA (Environmental Protection Agency). Het doel van het Energy Star-programma is het bevorderen van de productie van energiezuinige apparatuur, waardoor door verbranding ontstane vervuiling wordt verlaagd. Als er gebruik wordt gemaakt van energiebeheervoorzieningen, wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Dit helpt luchtvervuiling door elektriciteitscentrales te voorkomen en worden elektriciteitskosten bespaard.
: Plug and Play

Garantie van de fabrikant:
Service & Support: 2 jaar garantie
Service & Support details: Beperkte garantie - 2 jaar

Afmetingen & gewicht:
Breedte: 32,9 mm
Diepte: 15,3 mm
Hoogte: 7,7 mm
Massa
De massa is het gewicht van een voorwerp.
: 5 g

Duiverman Automatisering
Over Wim