LaCie 3 Year Advance Replacement Warranty Option (900226)

Prijs: € 97,50
€ 80,58 ex. btw

3 Year Advance Replacement Warranty Option (900226)

Artikelnummer: 900226

Alle producten met een garantie van 3 jaar kunnen tevens profiteren van een optionele garantie van 3 jaar voor geavanceerde vervangingen. Deze optie kan apart online aangekocht worden binnen 30 dagen na de aankoopdatum als u uw product registreert op de LaCie-website. Een garantie voor geavanceerde vervangingen verlengt de oorspronkelijke garantieperiode echter niet.

Onder deze garantie zal LaCie een product onmiddellijk vervangen zonder dat dit product eerst geretourneerd moet worden, zodat er een minimale onderbreking van uw werkstroom is. Afhankelijk van onze screeningprocedure zal LaCie een onderdeel van het product of het gehele product vervangen. U ontvangt mogelijk een vernieuwd product in een onofficiële verkoopverpakking. LaCie betaalt alle vrachtkosten.

Het serienummer van het product moet eerst via de LaCie-website ingediend worden. Om de geavanceerde vervanging veilig te stellen, moet uw creditcardnummer ook opgegeven worden. Als het product niet binnen 21 kalenderdagen vanaf de verzenddatum van het vernieuwde product geretourneerd wordt, zult u de volledige waarde van een nieuw vergelijkbaar product moeten betalen.

LaCie kan deze optionele garantie uitsluitend aanbieden in landen waar een plaatselijke dochteronderneming en kantoor aanwezig is.

Duiverman Automatisering
Over Wim